Utbetaling skjer den 15. i hver påfølgende mnd.

Vi har flere løsninger for hvordan man kan få betalt. Hvis du ikke har sendt oss din utbetalingsinformasjon har vi ikke mulighet til å utbetale ditt honorar. Hvis du velger alternativ 1 kan du gjøre dette på nettsiden på din TikkTalk konto. Hvis du velger alternativ 2 eller 3 informerer du oss på e-post. (support@tikktalk.no)

Alternativ 1:
Hvis du har et AS eller ENK kan du gjennom ditt organisasjonsnummer få utbetalt hele summen. Vi tar oss av fakturering og papirarbeid. Hvis du ikke har ENK kan du gratis og enkelt opprette dette på Altinn.
For dette alternativet trenger vi org. nummer og kontonummer.
Ønsker du selv å fakturere oss kan du bruke fakturainformasjonen nedenfor.

Adresse: Gaustadalleen 21, 0349 - Oslo,Norge
E-post: finance@tikktalk.no
Selskapsnavn: Skiwo AS
Org nummer: 916636660MVA

Alternativ 2:
Hele summen blir utbetalt og beløpet registreres hos skatteetaten via ditt personnummer. Skatt beregnes året etter. Dette gjelder opp til en bestemt sum, som nullstilles på årsbasis. Dette kan være en naturlig løsning hvis du senere har tanker om å opprette et ENK eller AS.
For dette alternativet trenger vi fødselsnummer (11siffer) og kontonummer.

Alternativ 3:
Utbetaling via FrilansFinans. FrilansFinans driver med regnskap for frilansere. Hvis du oppretter en bruker hos FrilansFinans, vil vi sende penger dit, og de vil ta seg av skatt, arbeidsgiveravgift, feriepenger o.l. slik at du får utbetalt lønn som en standard lønnsmottager. Du kan lese mer om løsningen på, FrilansFinans.no
For dette alternativet trenger vi at du registrerer deg hos FrilansFinans og informerer oss deretter. Husk å registrere all informasjon hoss FrilansFinans slik at de kan utbetale lønn.