Som en bedrftskunde kan du enkelt endre både din informasjon og informasjon for organisasjonen din.

For å endre din egen informasjon:

Logg inn på TikkTalk.
Klikk på "Konto" og deretter "Min profil".
Fra din profil kan du klikke på det grønne ikonet for den informasjonen du ønsker å endre. (Bilde, navn eller telefonnummer)
Endre informasjonen og klikk deretter på "Lagre"

For å endre din bedriftsinformasjon:

Logg inn på TikkTalk.
Klikk på "Konto" og deretter "Bedriftsinformasjon".
Fra bedriftsprofilen kan du klikke på det grønne ikonet for den informasjonen du ønsker å endre.
Endre informasjonen og klikk deretter på "Lagre"

Hvis du er en bedrift og ikke har oppgradert til en bedriftskonto enda kan du enkelt gjøre dette ved å klikke på "Oppgrader til bedriftskonto" på din TikkTalk konto.