En bedriftskonto er for deg som representerer en offentlig eller privat organisasjon.
Med TikkTalk Bedrift kan du enkelt holde orden på din tolkebruk.

Dette er noe av det du får med TikkTalk Bedrift:

Så mange brukere du vil på samme konto

Ulike roller for de ansatte

Tolk til hasteoppdrag

Publiser flere oppdrag samtidig med Excel-ark

Betaling via faktura

Tilgang til avansert statistikk

08-16 kundestøtte på nett

En delt kalender for å holde orden på alle bestillingene

De ulike rollene dine ansatte kan ha er:

Finans

En finans-rolle gir deg ansvaret for å betale regningene – men det gir deg også mulighet til å samle statistikk om hvordan dere bruker penger og hvordan dere kan kontrollere utgiftene.

Organisator
En organisator-rolle lar deg bestille tolker og arrangere møter.
Det er standardrollen for ansatte med ansvar for tolkesamtaler.

Deltaker
En deltaker-rolle lar deg delta på møter arrangert av organisatorer og motta tolker bestilt av en organisator.
Det er en passende rolle for ansatte som ikke er direkte involvert i å bestille tolker, men som likevel er involvert i tolkesamtaler.

Oppgrader enkelt til en bedriftskonto i dag for tilgang til disse funksjonene!