Hvordan endrer jeg min profil?

Som en bedrftskunde kan du enkelt endre både din egen informasjon og informasjon for organisasjonen din.

For å endre din egen informasjon:

1. Logg inn på TikkTalk.no.
  2. Klikk på "Konto" og deretter "Min profil".
  3. Fra din profil kan du klikke på det grønne ikonet for den informasjonen du ønsker å endre. (Bilde, navn eller telefonnummer)
  4. Endre informasjonen og klikk deretter på "Lagre"

For å endre din bedriftsinformasjon:

1. Logg inn på TikkTalk.no.
  2. Klikk på "Konto" og deretter "Bedriftsinformasjon".
  3. Fra bedriftsprofilen kan du klikke på det grønne ikonet for den informasjonen du ønsker å endre.
  4. Endre informasjonen og klikk deretter på "Lagre"

Hvis du er en bedrift og ikke har oppgradert til en bedriftskonto ennå kan du enkelt gjøre dette ved å klikke på "Oppgrader til bedriftskonto" på din TikkTalk-konto.

Fikk du svar på det du lurte på? Takk for din tilbakemelding Det var et problem ved innsending av din tilbakemelding. Vennligst prøv igjen senere.